Krom Salon Blog - vijesti i novosti

Ruska junakinja: Mačka Maša spasila ostavljenu bebu

Datum 01.02.2015   Kategorija: Novosti iz ponudeVijest koja je došla do nas iz daleke Rusije, 20.01.2015 u meni je odijeknula poput eksplozije. Mačka je spasila bebu, napušteno novorođenče koje je majka ostavila da umre na ruskoj hladnoći. 

Nastavi čitatiParom protiv buha

Datum 04.08.2014   Kategorija: Novosti iz ponude
 U salonu se sasvim uspješno nosimo sa buhama, dapače, nemamo ih u prostoru zahvaljujući parnom čistaču i temperaturi pare od 120 stupnjeva. Nekada smo uz prethodno usisavanje prali i špricali različitim kemijskim sredstvima po stolu, opremi, podovima i namještaju što nam je odnosilo puno vremena a i udisali smo svakodnevno svu tu kemiju koja je navodno bezopasna. Danas to radimo tako što sve temeljito usisamo  a zatim oparimo, ali najvažnije je naglasiti da mi to radimo svaki radni dan bez iznimke jer na taj način uništavamo buhe u svim razvojnim stadijima ne dozvoljavajući im da se razvijaju dalje.

Nastavi čitatiKrpelji i buhe

Datum 03.05.2014   Kategorija: Novosti iz ponudeKako smo  već dugi niz godina svakodnevno u kontaktu sa psima, tako i razgovaramo sa vlasnicima svojih  klijenata, odnosno sa vama o svemu i svačemu pa tako i o buhama i krpeljima, odnosno što je najuspješnije za borbu protiv njih kako na životinji, tako i u životnom prostoru.  Zaključili  smo da je kombinacija ogrlice  i ampule uspješno rješenje za nametnike na životinji a u prostoru parenje vručom parom.

Nastavi čitatiSTR:
1
2
3