Krom Salon Blog - vijesti i novosti

Njega pasa u KromSalonu

Datum 05.02.2015   Kategorija: Fotke u cetiri nogeFotografije naših malih klijenata: kupanje, šišanje, dotjerivanje frizure - Kudra i Lola iz Ivanić grada, Oz iz Karlovca i Izzy iz Sesveta.

Nastavi čitatiRuska junakinja: Mačka Maša spasila ostavljenu bebu

Datum 01.02.2015   Kategorija: Novosti iz ponudeVijest koja je došla do nas iz daleke Rusije, 20.01.2015 u meni je odijeknula poput eksplozije. Mačka je spasila bebu, napušteno novorođenče koje je majka ostavila da umre na ruskoj hladnoći. 

Nastavi čitatiParom protiv buha

Datum 04.08.2014   Kategorija: Novosti iz ponude
 U salonu se sasvim uspješno nosimo sa buhama, dapače, nemamo ih u prostoru zahvaljujući parnom čistaču i temperaturi pare od 120 stupnjeva. Nekada smo uz prethodno usisavanje prali i špricali različitim kemijskim sredstvima po stolu, opremi, podovima i namještaju što nam je odnosilo puno vremena a i udisali smo svakodnevno svu tu kemiju koja je navodno bezopasna. Danas to radimo tako što sve temeljito usisamo  a zatim oparimo, ali najvažnije je naglasiti da mi to radimo svaki radni dan bez iznimke jer na taj način uništavamo buhe u svim razvojnim stadijima ne dozvoljavajući im da se razvijaju dalje.

Nastavi čitatiSTR:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Krom Salon je tu da vaši kućni ljubimci izgledaju lijepo i uvijek budu čisti i uredni
Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 14 do 20 sati, Subota 8 do 15 sati