Cijene usluga Krom Salona

Small dog pricing

Kompletan tretman

KUPANJE + ŠIŠANJE+ HIGIJENA UŠIJU, NOKTIĆA I ŽLIJEZDA

(CIJENA OVISI O STANJU I DUŽINI DLAKE)

Mali psi (do 10 kg)

od 120 kn (15.93€) do 200 (29.88€) kn

Srednje veliki psi (do 20 kg)

od 180 kn (23.90€) do 250 (33.20€) kn

Veliki psi (do 35 kg)

od 200 kn (25.56€) do 400 kn (53.12€)

Giant psi (preko 35 kg) 

po dogovoru

Medium dog pricing

Kupanje

PODRAZUMJEVA  I HIGIJENU UŠIJU, NOKTIĆA I ŽLIJEZDA

(CIJENA OVISI O STANJU I DUŽINI DLAKE)

Mali psi (do 10 kg)

od 80 kn (10.62€) do 130 kn (17.26€)

Srednje veliki psi (do 20 kg)

od 120 kn (15.93€) do 220 kn (29.21€)

Veliki psi (do 35 kg)

od 180 kn (23.90€)do 250 kn (33.20€)

Giant psi (preko 35 kg) 

po dogovoru

Large dog pricing

Šišanje

PODRAZUMJEVA  I HIGIJENU UŠIJU, NOKTIĆA I ŽLIJEZDA

(CIJENA OVISI O STANJU I DUŽINI DLAKE)

Mali psi (do 10 kg)

od 80 kn (10.62€) do 150 kn (19.92€)

Srednje veliki psi (do 20 kg)

od 130kn (17.26€)do 180 kn (23.90€)

Veliki psi (do 35 kg)

od 170 kn (22.57€)do 280 kn (37.80€)

Giant psi (preko 35 kg) 

po dogovoru

Extra large dog pricing

Raspetljavanje

OSNOVA ZA ŠIŠANJE JE RASPETLJANA DLAKA,

RASPETLJAJTE DLAKU SAMI ILI PREPUSTITE TO NAMA

UZ NAKNADU OD

od 50 kn (6.64€) 30 min

NA CIJENU USLUGE

IZLINJAVANJE / IZVLAČENJE PODLAKE

50kn (6.64€) 30 min NA

CIJENU USLUGE

 

Detaljnije o našim uslugama

Svjesni smo da nemate puno vremena, a kada ga imate želite ga iskoristiti što ugodnije za Vas i Vašeg ljubimca, na igru, druženje, maženje, šetnje…. Brigu o dlaci prepustili ste nama i hvala Vam na ukazanom povjerenju

U Krom Salonu sa puno obzira, nježnosti i pažnje kupamo, šišamo i raspetljavamo Vaše ljubimce. Trudimo se da im svaka sekunda provedena u salonu bude ugodna a Vama da maksimalno olakšamo održavanje dlake između dva tretmana. Ključna stvar za što dugotrajniji lijep izgled psa nakon tretmana je da ipak malčice sudjelujete u održavanju dlake makar samo nekoliko minuta u danu. Kratkodlaki psi manje su zahtjevni za održavanje i to uglavnom kod samih vlasnika super funkcionira. Psi srednje duge i duge dlake bez obzira o kojoj se pasmini ili mješancima radi ipak zahtijevaju određeni angažman vlasnika.

Najveća i najčešća pogreška koju često viđamo je da pas nakon što izađe iz salona ne vidi četku do momenta kada ponovo dođe u salon. Poklopi li se uz to da prekasno nazovete za rezervaciju termina, pa čekate na tretman desetak i više dana, imate formulu za katastrofalno zapetljano stanje dlake i priuštili ste svojem ljubimcu tretman kakav nije zaslužio jer raspetljavanje dlake u lošem stanju nije ugodno za njega. Oni obzirniji i svjesni pogreške najčešće odmah sami predlažu kratku vojničku frizuru pa da krenu iz početka. Za neke je to zaista novi početak i nikada više ne ponove grešku, ali nažalost ima i onih čiji psi imaju četiri frizure koje se ciklički izmjenjuju uvijek istim redoslijedom. Prva faza u tom ciklusu je čist uredan pošišan i raspetljan pas (to je čim šapom kroče iz salona) koja traje nekoliko tjedana. Slijedeća je faza uzrokovana nedostatkom vremena vlasnika i u toj fazi pas nema frizuru i najčešće izgleda kao grm. Neuredan grm. Treća faza je kada grmoliki pas dolazi ponovno u salon gdje doživljava totalni makeover i van izlazi sa kratkom vojničkom frizuricom.

Pošto je frizura kratka, a to je vrlo vrlo varljiva frizura jer je uvriježeno mišljenje da ako je pas kratko ošišan, nema potrebe da ga se četka jer mu se nema kaj zapetljati, nakon nekoliko tjedana počinju se vidjeti rezultati zanemarivanja dlake, ali tada vlasnici pasa još pod dojmom zadnjeg šišanja (na vrlo kratko), dolaze na vrijeme. Tada se stvar lako rješava, tretman je za psa ugodan i kratak, gotovo poput wellnessa i tada zaista lijepo izgledaju ali samo nekoliko tjedana i to je nažalost početak novog ciklusa. Ove izmjene ciklusa često viđamo i kod ljudi koji su djeci kupili pse, a djeca su naravno obećala voditi brigu o psu, što najčešće pada u vodu sa prvom kišom kada ga ne vode niti van a kamoli da vode brigu o dlaci. Dok se roditelji i klinci ne dogovore čiji je pas, čiji je red za šetnju i češljanje, pas prolazi navedene faze izgleda. To ne mora biti tako, pas zaista može uvijek lijepo izgledati, bez obzira koju dužinu dlake nosi. Naši stalni klijenti znaju da je najisplativije biti redovit.

 

Što možete očekivati

Kompletan tretman

Kompletan tretman je upravo ono što vašem psu treba svaka dva mjeseca. Preporučamo ga svima jer je to usluga koja podrazumijeva kupanje pasa kozmetikom koja je individualno prilagođena stanju dlake i kože, šišanje i oblikovanje dlake po vašim napucima, feniranje, uređivanje privatnih dijelova, njega očiju, ušiju, noktiju i analnih vrećica ako je potrebno. Dakle to je sve što treba učiniti u sklopu redovitog održavanja dlake, svaka 2 mjeseca u prosjeku.

Kupanja psa

Pse uvijek kupamo u kozmetici kakvu zahtijeva njegova dlaka. Osim same vode i kozmetike, veliku ulogu nakon kupanja ima sušilo za dlaku. Profesionalno sušilo za sušenje pasa dizajnirano je i funkcionira tako da ispuhuje vodu iz dlake velikom snagom zraka a ne isključivo toplinom, pa ne može opeći životinju, što se može desiti kada kod kuće sušite psa svojim sušilom za kosu. Istovremeno zbog snage zraka, fen masira kožu i izbacuje mrtvu dlaku van. Izgled psa osušenog profi sušilom i vašim sušilom za kosu je neusporediv.

Šišanje psa

Ošišati možemo po standardu pasmine ili po vašim željama. Ono što mi preporučamo je da frizura bude takva da ju vi imate vremena održavati između dva tretmana . Ako imate vremena četkati i raščešljavati dugu dlaku ,uživajte u toj raskoši od dlake ali ako nemate vremena preporučamo da vaš pas nosi frizuru koja će izgledati uredno ne samo kada izađe iz salona, nego uz malo vaše pomoći, od tretmana do tretmana.

Raspetljavanje

Raščešljavamo i dovodimo u red neposlušnu i neukrotivu dlaku. Zapetljani čvorovi naša su specijalnost, a šišamo prema vašim uputama i željama. Peremo zube za blistav osmjeh, a kako bi Vas vaši ljubimci bolje čuli brinemo se za higijenu njihovih ušiju. Nokti ili noktići, nama je sasvim svejedno, također su naša briga.

Pogledajte naše zadovoljne korisnike

Dog
Dog
Dog

Krom Salon je tu da vaši kućni ljubimci izgledaju lijepo i uvijek budu čisti i uredni
Radno vrijeme: Ponedjeljak - Petak 14 do 20 sati, Subota 8 do 15 sati