Krom Salon Blog - vijesti i novosti

Parom protiv buha

Datum:04.08.2014.   Kategorija Novosti iz ponude U salonu se sasvim uspješno nosimo sa buhama, dapače, nemamo ih u prostoru zahvaljujući parnom čistaču i temperaturi pare od 120 stupnjeva. Nekada smo uz prethodno usisavanje prali i špricali različitim kemijskim sredstvima po stolu, opremi, podovima i namještaju što nam je odnosilo puno vremena a i udisali smo svakodnevno svu tu kemiju koja je navodno bezopasna. Danas to radimo tako što sve temeljito usisamo  a zatim oparimo, ali najvažnije je naglasiti da mi to radimo svaki radni dan bez iznimke jer na taj način uništavamo buhe u svim razvojnim stadijima ne dozvoljavajući im da se razvijaju dalje.

Naši ljubimci ponekad imaju buhe- pa kaj onda, sve se to da riješiti!!! Danas su sredstva za riješavanje buha dostupna svima i svugdje i u raznim oblicima od šampona, pudera, sprejeva, ampula, ogrlica itd. Sve to manje više dobro funkcionira i riješiti ćete buhe na psu ali to je samo jedan manji dio posla. Trebate ih se riješiti u prostoru u kojem životinja boravi. Osim što bi trebali sve  dekice, plahte, ručnike ili što već stavljate psu u košaru iskuhati trebali bi se pobrinuti i za tepihe i podove. Ukoliko pas spava sa Vama u krevetu opet ćete iskuhati posteljinu.

Ono što Vam Krom Salon preporučuje su Shark parni čistač (temparatura pare 120 stupnjeva) i Shark Navigator usisavač bez vrećica sa perivim filterima. Pogledajte video prilog!