Krom Salon - O nama

Profesionalno i stručno brinemo o vašim ljubimcima i njihovima potrebama.

Detaljnije o nama

Krom Salon nudi kupanje i šišanje kućnih ljubimaca svih vrsta, oblika i veličina.

Raščešljavamo i dovodimo u red neposlušnu i neukrotivu dlaku. Zapetljani čvorovi naša su specijalnost, a šišamo prema vašim uputama i željama. Peremo zube za blistav osmjeh, a kako bi Vas vaši ljubimci bolje čuli brinemo se za higijenu njihovih ušiju. Nokti ili noktići, nama je sasvim svejedno, također su naša briga.

Da bi sve što smo nabrojali mogli dobro odraditi, a i zato što nije svaki šampon i regenerator za svakog psa, koristimo profesionalnu kozmetiku kao i medicinske preparate ordinirane od Vašeg veterinara. Sva oprema se nakon upotrebe čisti i sterilizira. Naše cijene su pristupačne a radno vrijeme salona prilagođeno je Vašim potrebama stoga Vas molim da prije dolaska rezervirate svoj termin.

Krom Salon nosi ime psa koji nam je 17 godina uljepšavao život…. a sad je Krom u psećem raju. Njegovim putem nastavile su Lola i Kudra. Smatramo se sretnim ljudima jer smo uspjeli spojiti zadovoljstvo i posao u kojem su glavni alat ljubav, strpljenje i razumjevanje prema životinjama. Sve to u Krom Salonu imamo!!!

Naše radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak

09 do 20 sati

Subota

09 do 17 sati

Naša misija

Nemojte napraviti veeeliku grešku i dozvoliti da Vaš pas bude jaaako prljav ili zaudara i da tek onda poduzmete nešto. Zašto? Iskusnom groomeru koji voli svoj posao nije teško dovesti u red takvu zapuštenu dlaku, dakle, ne radi se o nemogućoj misiji. Tempo života, na globalnoj razini se jako ubrzao i na žalost rijetki su oni koji mogu 100% samostalno voditi brigu o stanju dlake svog ljubimca i to samo iz jednog razloga –nedostatak vremena. Iz usta naših klijenata u Krom Salonu nebrojeno puta smo čuli upravo takve ili slične izjave.

Međutim, zaboravite li se previše i stalno odgađate moment kada ćete sami uzeti četku u ruku ili odlazak u salon za pse, a dlaka Vašeg psa bude u katastrofalnom stanju – napravili ste medvjeđu uslugu svom ljubimcu kojeg volite najviše na svijetu! On će takav tretman raspetljavanja koji može trajati satima, te kupanje, šišanje i frizuru doživjeti kao neugodno iskustvo, bilo kod kuće ili kod nas u salon. Tada nastaju problemi, jer će četka u Vašim rukama asocirati psa na neugodu, nastojati će pobjeć i od Vas i od četke, ako ga i uspijete uloviti, neće baš mirno podnositi sve što mu Vi radite, skrivati će cape ispod tijela, otimati se.

Neki naši klijenti kažu da jedino uspiju zadržati psa ako ga stave na klupu za peglanje rublja i onda pas jadan u strahu, miruje. Nemojte to pokušavati kod kuće! Suprotno tome, psi bi trebali naučiti da je četkanje i održavanje higijene njihova rutina i alternativni tj. drugi izvor ljubavi i pažnje ili ritual koji će voljeti. Radite to redovito i u tom ritualu uživajte i Vi i vaš ljubimac. Prvi korak prema tome je svakodnevno četkanje. Četka je univerzalno priznata od strane stručnjaka kao najvažniji korak u timarenju.Koža kao najveći organ, u pasa je pokrivena dlakom i važno je četkati je svaki dan.

Razlog iz kojeg treba timariti pse je jednostavan – fizičko stanje psa utječe na način na koji on osjeća i doživljava okolinu. Nažalost, ekstremni slučajevi nedostatka odgovarajuće njege, čišćenja i timarenja koji utječu na ponašanje psa, nisu rijetki. Pravilna briga ne daje samo zdravi sjaj izgledu psa, nego mu i pomaže razviti samopouzdanje.

Briga za Vašeg psa u Krom Salonu ne podrazumijeva samo njegu psa kozmetičkim preparatima, nego i brigu za njegovo zdravlje i dobar feeling. Naš posao je uvijek uskladiti želje/očekivanja vlasnika sa prirodom psa, njegovim karakterom i načinom života. Uspjeh je postignut ako iz Krom Salona izađe sretan i vlasnik i pas.

Svim dobrim ljudima koji su se odlučili napraviti plemenito djelo i udomiti psa iz azila, Krom Salon nudi mogućnost da po jedinstvenoj cijeni od 100 kuna, bez obzira na veličinu psa i stanje dlake uredite psa po Vašoj želji.

Ponuda se odnosi na prvi tretman udomljenog psa u Krom Salonu, a podrazumijeva kupanje, feniranje, šišanje… sve kaj treba .

Krom Salon je tu da vaši kućni ljubimci izgledaju lijepo i uvijek budu čisti i uredni